5 sierpnia 2019

Maciej Gołębiewski objął stanowisko Biddable Media Manager

Poszerzamy kompetencje w obszarze Mediów!

Do zespołu ONE House dołączył Maciej Gołębiewski, ekspert i pasjonat Digital Marketingu. Z branżą związany od 2015 roku. Jego dotychczasowe działania obejmowały prowadzenie kampanii SEM, Social i Programmatic, oraz ustalanie strategii oraz kompleksową koordynację projektów w obrębie zakupu mediów online. Szerokie doświadczenie zbierał podczas pracy w branżach: Retail (wliczając e-commerce), Motoryzacja, Farmacja, Telekomunikacja i FMCG. Ma w portfolio realizację projektów dla marek takich jak Coca-Cola, Opel, Peugeot, Tesco. Jako jeden z niewielu w Polsce posiada certyfikat trenera Google Marketing Platform. Swoim doświadczeniem i wiedzą chętnie dzieli się na szkoleniach.

W ONE House na stanowisku Biddable Media Manager Maciej będzie zarządzał projektami w obszarze SEM, Paid Social i Programmatic. Zajmie się również współpracą z przedstawicielami Google i Facebook. Dodatkowo jego zadaniem będzie wyznaczanie kierunku rozwoju ONE House w zakresie systemów zakupowych. Dzięki temu, jako agencja będziemy mogli jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby komunikacji marketingowej naszych klientów - zgodnie z naszą ideą All for marketing.